Velkommen til Voresbretons!

Vi avler primært jagthunde, men vi har også hunde, der er velegnede til markarbejde og apporteringsprøver.

Find din perfekte følgesvend til jagt og udendørsaktiviteter hos os.

.

Jørlundes Happy er fra Mollys sidste kuld hvalpe, hendes far er PVN´S Darwin.

Hun er en lille hund med det smukkeste hovede og en fin sammensat krop.

Happy kan godt være lidt forbeholden overfor fremmede, men lige så snart hun har set folk an, er hun meget kælen og hengiven.

Hun er tosset med at arbejde, harer bliver med stor fornøjelse fuldt på vej, ligesom fuglene gør når hun har haft stand.

Vi er sikre på, at det er noget vi får styr på efterhånden hun bliver mere rutineret.

Happy bestod apporteringsprøven da hun var 1½ år og fik en 2. præmie i ungdomsklasse på DBK´S jubilæumsmarkprøve.

Februar 2015 fik hun en udstillings præmiering, good, ikke den bedste præmiering, men hendes størrelse taget i betragtning er det ok.

På Breton klubbens efterårs vinderklasse 2019 i Ballum blev Happy 2. vinder med CK.

Hun fik følgende kritik:

 Starter stub i modvind, anlægger her et godt anlagt søg med passende afstand mellem slagene. Farten den er god. Stilen den er smuk med en kraftig galop. der er god kontakt til fører. 2 slip på stub går her som tidligere. Opnår stand ved markskel makker kommer til og går foran og bringer, der ved agerhøns til flugt, Happy viser passende respekt ved kommando.3 slip på efterafgrøde og stub, søget er igen godt anlagt og i god kontakt. har en chance til agerhøne som bringes til flugt under vending, der er respekt, senere opnår den stram stand ved strand kant, avancere villigt frem på ordre og rejser præcist agerhøne. Der er komplet ro i flugt og forbi skud. Viser her efter god apport på udkastet fugl og god aflevering. forsætter som kat 1B. 419. Allan Bredsgaard.

Happy – Jouie Happy anlægger slippet igennem et fornuftigt bredsøg i god kontakt til fører. Stilen er smuk. Ved koblingsordre opnår Happy stand. Hun går villigt frem på ordre, men påviser ikke vildt. Jouie starter med at gå ret frem i marken, hvorefter hun anlægger et søg med brede udslag, men med nogen forkerte vendinger. Stilen er for det meste smuk, men hun har tendens til at tabe hovedet.

Happy - Itro Happy starter godt ud og passer sin mark. Hun arbejder i god kontakt til sin fører. Happy ligger dog slippet igennem bag ved makker. Itro anlægger et stort og flot søg. Han fastholder intensiteten hele slippet igennem. Happy 2. vinder med CK Itro 1. vinder med CK

I 2019 blev Happy også 3 vinder på Dj´s vinderklasse ved Gørlev

Her fik hun følgende kritik:

B Jørlundes Happy Dk03646/2012 v. Bent Olsen Happy starter I stub I modvind. Den anlægger et søg, som er noget fokuseret på skel. Den har enkelte gode slag, hvor den får marken godt med. Farten er høj. Stilen er smuk, præget af en energisk galopaktion, hvor hovedet føres i niveau med ryglinjen. Den respekter råvildt. Den har en god chance til en fasan, som makker påviser bag ved Happy. Happy respekterer den overflyvende fugl. I roer anlægger den et stort og godt bredsøg. Den opnår højrejst stand. Den går villigt frem på ordre og rejser præcist 2 agerhøns. Der er ro i opfløj. En agerhøne fældes, og denne knaldapporterer Happy på bedste vis. Fortsætter VK 2B

Tessa – Happy Tessa viser et stort og flot bredsøg, i høj fart og en smuk stil. Happy stort og flot søg, i høj fart og smuk stil. Viser respekt for flygtende hare. Begge holder deres kategori.

Chili søger passende stort. Viser igen interesse i jordfært. Chili 2B. Happy søger igen stort og godt. Happy over Chili

3. Vinder. Breton Jørlundes Happy. En hund af et stort format. Har gået stort og godt dagen igennem. En fugletagning med knaldapport, betinger placeringen.

I 2018 vandt Happy Breton klubbens C prøve i apportering 

Happy er nu blevet fuldtids jagthund