Jørlundes Alma kom til verden her i Jørlunde, en skøn altid glad (en lille smule blondine), arbejdssom hund.

Alma gav os mange gode oplevelser, lige fra apportering hvor hun bestod både den almindelige apporteringsprøve og vandt  Breton klubbens apporteringsprøve flere gange.

På marken fik hun 3 anden præmier og 3 første præmier i åben klasse. 

På Breton klubbens efterårsvinderklasse 2016 vandt hun prøven oven i købet med HP.

Hun fik følgende kritik:

Alma starter i roer i svag vind. Hun anlægger et veldækkende søg i god kontakt til sin fører. Farten er meget god og stilen god i roer. Hun opnår stand. Avancerer villigt på ordre og rejser præcist stort flok agerhøns. Hun er rolig i opflugt og skud. Hun viser en god apport. På græsudlæg går hun i et stort og veldækkende søg i god kontakt med sin fører. Farten er meget god og stilen god med hovedet ført i ryglinjen og derover. Hun opnår stand. Avancerer villigt på ordre og rejser en har, som respekteres. Hun har en markering, som hun selv løser. Fortsætter.

Jørlundes Alma – Santos. Alma arbejder godt i den svære mark i god kontakt til sin fører. Santos arbejder også fornuftigt, men går noget ned i intensitet. Alma over Santos. Alma fortsætter – Santos omprøves.

Eggårds Tjalfe – Jørlundes Alma. Tjalfe går i et stort men indimellem lidt uregelmæssigt søg. Alma går i et godt anlagt søg for sin fører, og har beholdt sin rangering. Jørlundes Alma over Eggårds Tjalfe.

1.vinder; Jørlundes Alma. Alma er en hund af et stort format, der arbejder kontinuerligt for sin fører dagen igennem. Hun udnytter vind og terræn optimalt dagen igennem og har gået fejlfrit.

På grund af Almas dårlige HD reslutat vidste vi godt at Alma ikke ville bliver gammel, men at det skulle være en helt ukompliceret tandrensning der skulle ende hendes liv, det havde vi ikke ventet.

Det kræver en forklaring: Alma havde en uges tid gået og rømmet sig, vi startede en ormekur for lungeorm og så skulle hun have "børstet" tænder.

Mens Almma er hos dyrlægen og venter på at blive bedøvet, studser dyrlægen over hendes "rømmen" og tager et rgt billede at hendes lunger og hjerte.

Billedet viser en stor tumor , der breder sig i den ene lunge og i hendes hjerte. Og så var der ikke så meget at tænke over, Alma skulle have fred.

Seneste kommentarer

22.12 | 15:48

Glædelig Jul begge to og Tillykke med resultaterne i 2016, så må vi se hvad det nye år bringer.

27.09 | 15:54

Hej Merete og Bent.
Stort TILLYKKE med den fine 1. plads for Alma
Godt gået.

27.09 | 09:10

Hej Verner.

tak for din hilsen, vi føler os helt overvældet og er meget stolte.

Du og Viro har jo også en part,

i Alma.

Kh. Merete og Bent

27.09 | 08:20

Hej Merete og Bent Tillykke med 1Vinder placering 🌞godt gået endelig en Sjælænder bliver 1V 😄 Og Tillykke med 1Pr har du prøvet om du kan gå på vandet Bent😄👍

Del siden